4 oyuncu birden ayrılmıştı! Kızılcık Şerbeti’ne bomba transfer

0

MYNET-Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Kızılcık Şerbeti dizisi sezonun final bölümüyle çok konuşuldu. Dizinin sezon finalinde Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Selin Türkmen projeye veda etti.

Artık bu haberi dinleyebilirsiniz. Uygulamayı şimdi indirin!

Sezonun final bölümüyle tam anlamıyla bir değişime sahne olan dizinin yeni sezonunda ünlü isimler de yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde yeni sezonun ilk bombası olarak Şebnem Bozoklu'nun diziye dahil olacağı konuşulmuştu.

Şebnem Bozoklu

BİR BOMBA TRANSFERİ DAHA!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği dizinin kadrosuna Fırat Çelik katılıyor. Yönetmenliğini Ketche'nin üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün yazdığı dizide Fırat Çelik “Cemal” rolünü canlandıracak.

SPARK'IN GELECEĞİ

Hikâyeyle ilgili sızdırılan ilk bilgilere göre Cemal, büyük aşkı Ömer'in (Barış Kılıç) eski oğlunun yeni eşi Görkem'le ilişkisi olduğunu öğrenince dünyası sona eren Kıvılcım için gelecektir. Geçtiğimiz sezonu oldukça etkili bir sonla tamamlayan Law.

FIRAT ÇELİK

İlk bilgilere göre Cemal bir kez daha yayınevi sahibi olacak ve Kıvılcım'la ortak olacak. Diziye yeni karakterler de katılacak.

Önceki içerik Sonraki içerik
Bodrum konserinde korku dolu anlar!  Bir anda sahneye bir hayran çıktıBodrum konserinde korku dolu anlar! Bir anda sahneye bir hayran çıktı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking casibom