8 gündür aranıyordu! Cansız bedeni ormanda ağaca asılı halde bulundu

0

İnegöl İlçesi Yeniceköy Mahallesi’ndeki evinden 6 Mart günü öğle saatlerinde çıkan Mehmet Çakır bir daha geri dönmedi. Ailesi kendisine cep telefonuyla ulaşamayınca, hayati tehlikesi bulunan Mehmet Çakır’ı bulmak için jandarmaya haber verdi. Jandarma Arama Kurtarma (JAK), İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığı, İHH ve İNDAK’tan oluşan 50 kişilik ekip, AFAD koordinasyonunda Çakır için bölgede arama çalışması başlattı.

8 GÜN SONRA BULUNDU

Çalışmalar devam ederken 8 gün sonra vatandaşlar, Çakır’ın cesedini Yeniceköy gölet alanında ağaca asılı halde buldu.

8-GUNDUR-ORMANDA-ARANIYOR-AGACA-ASILI_26133 (2)

Olayla ilgili İnegöl Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. (DHA)Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

Başlık yönlendirmesi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Hemşire kocasını 11 bıçakla öldürdü!  Mahkeme “provokasyon indirimi”ni uygulamayarak ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdıHemşire kocasını 11 bıçakla öldürdü! Mahkeme “provokasyon indirimi”ni uygulamayarak ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı
Fransa'da ele geçirilen 8 bin 659 eseri iade ediyoruzFransa’da ele geçirilen 8 bin 659 eseri iade ediyoruz
Ekrem İmamoğlu'nun Meral Akşener'e yanıtı:  "Hafızamda orada"Ekrem İmamoğlu’nun Meral Akşener’e yanıtı: “Hafızamda kaldı”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking