THY uçuşunda intihar vakası! Yolcu uçağı Cezayir’e acil iniş yaptı

0

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Marakeş uçuşunda bir yolcu uçağın tuvaletine girerek intihar etti. THY uçağının Cezayir’e acil iniş yapması sırasında kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaza, Fas’ın Marakeş kentine gitmek üzere İstanbul Havalimanı’ndan saat 12.40’ta havalanan THY’nin Boeing 737-MAX 8 sefer tipi TK 619 tipi uçağında meydana geldi.

TUVALET DOLABI İÇİNDE İNTİHAR ETTİ

Türk Hava Yolları basın ofisinden alınan bilgiye göre, uçağın kimliği açıklanmayan bir yolcusu, kalkıştan kısa bir süre sonra tuvalete gitti. Kabin ekibi, yolcunun uzun süre tuvaletten çıkmaması nedeniyle durumdan şüphelendi. Ekipler tarafından tuvaletin açılmasıyla yolcunun intihar ettiği anlaşıldı. Tuvaletten çıkarılan yolcu, önce kabin ekibi, ardından uçakta seyahat eden bir doktor tarafından tedavi edildi.

CEZAYİR’E ACİL İNİŞ YAPILAN UÇAK

Uçak, saat 15.15 sıralarında Cezayir’e acil iniş yaptı. Uçağa binen sağlık ekipleri, yolcunun hayatını kaybettiğini belirledi. Cezayir makamları olayla ilgili soruşturma başlatırken, TAKİ ekiplerinin de olayla ilgili açıklamalarda bulunduğu öğrenildi.

SİZDEN AÇIKLAMA

THY Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamada, “Olaydan derin üzüntü duyan Türk Hava Yolları ailesi olarak olayı kamuoyunun bilgisine sunarız.” söylendi. (DHA)

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
CHP’li Erdem’den yerel seçimler ve ittifak ilanı
Meksika'da çete savaşları: 8 kişi öldü!Meksika’da çete savaşları: 8 kişi öldü!
Yıldırımın çarptığı çoban hayatını kaybetti!Yıldırımın çarptığı çoban hayatını kaybetti!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş