Filistinlinin naaşını çatıdan atan İsrail askerlerinin öldürülmesine Hamas tepki gösterdi

0

Hamas açıklamasında şöyle denildi: “Şehitlerin naaşlarının çatılardan atıldığı vahşi görüntüler, Gazze'de bir yıldır halkımıza yönelik katliam ve soykırımlar yürüten işgalci ordunun barbarlığını ve vahşetini bir kez daha teyit etmektedir. Uluslararası toplumun sessizliği ve ABD'nin siyasi ve askeri koruması.” .” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, öldürülen Filistinlilerin cenazelerine yapılan çirkin muamelenin kınanması gereken bir suç olduğunun altı çizilirken, tüm uluslararası kurum ve kuruluşlar bu muameleyi kınamaya çağrılıyor.

Açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi ve Batı Şeria'da işlediği “bu korkunç suçların” uluslararası hukuka ve tüm insani kanun ve geleneklere aykırı olduğu vurgulanarak, şöyle devam edildi: “Faşist işgal devletinin katliam yapmak için bahane bulması gerekiyor. halkımıza ve bölge halkına karşı işlenen suçlar.” Bu da durumun böyle olmadığını ispatlıyor.” denildi.

İsrail askerlerinin dün işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin yakınlarındaki Kabatiya kasabasına baskın yaptığı ve katledilen bir Filistinlinin cesedini çatıdan tekmelediği anların görüntüleri ortaya çıktı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş