Edirne'de polis saldırısı! 2 kişi tutuklandı

0

Türkiye, 3. Ligin 4. turunda bugün Edirne Tunca Stadı'nda Edirnespor-Zonguldak FK ile karşılaştı. Zonguldak FK, karşılaşmayı 84. dakikada Fatih Yiğit Şanlıtürk'ün attığı golle deplasmanda 1-0 kazandı. Maç sırasında konuk takımın tribünden çıkıp tekrar girmek istemesi üzerine taraftarlardan Samet K., güvenlik görevlisi ile tartışmaya başladı.

POLİSE SALDIRDI

Tartışmayı önlemek için olay yerine giden polis memuru EK, Samet K. tarafından yumruklu saldırıya uğradı, yanındaki Miraç B. ise hakaret ve hakarete uğradı. Yüzüne aldığı yumrukla yaralanan polis memuru EK, ambulansta tedavi altına alındı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Kazanın ardından kaçmaya çalışırken diğer polis ekipleri tarafından yakalanıp tutuklanan Samet K.'nin alkol seviyesi 1.93 promil, Miraç B.'nin ise 1.10 promil alkol seviyesi bulunuyor. Samet K. ve Miraç B. hakkında “Görevli memura direnme ve kasten yaralama” suçlarından soruşturma başlatıldı.

Edirne'de polis saldırısı! 2 kişi tutuklandıBu içerik Recep Demircan tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking