A Milli Takım’ın EURO 2024 şarkısı belli oldu!2024 Avrupa Şampiyonası

0

A Mill, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları kapsamında takımımıza özel bir kompozisyon hazırladı. Bu kompozisyon hayranlarla paylaşıldı.

TFF AÇIKLAMASI: “MİLLİ TAKIMIMIZA VE TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONUNA HEDİYE”

TFF'den yapılan açıklamada; Milyonlarca kişinin severek dinlediği “Sefo, yeni müzikal melodilerle hazırladığı beste için aylarca çalışarak ve cesaret, başarı ve inanç temalarını işleyen sözler yazarak “Türkiye'm” adlı özel bir şarkı hazırladı.

Milli takım oyuncularımız ve teknik kadromuz tarafından beğeniyle karşılanan “Türkiye'm” şarkısı, Sefo tarafından 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na özel olarak, göğsünde Hilal formasını gururla taşıyan milli takımımız için hazırlandı.

Şarkının bestesini yapan ve stüdyo kaydı dahil tüm kayıtlarını Almanya ve Türkiye'deki stüdyolarda hiçbir masraf yapmadan hazırlayan Sefo, “Türkiye'm” şarkısını da milli takımımız adına kaydedip Milli'mize sundu. ve Türkiye Futbol Federasyonu.

“Türkiye'm” şarkısının TFF başkanlığına teslimi sırasında Sefo, milli takımımıza gönüllü olarak özel bir şarkı üretmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadığını büyük bir coşkuyla ifade ederek, milli takımımıza Avrupa Şampiyonası'nda başarılar diledi. 2024 futbolu. Şampiyona.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, milli takımımıza özel şarkıyı ücretsiz hazırlayıp federasyon adına kaydeden Sefo'ya şükranlarını sunarak, kendisine adının yazılı olduğu milli takım forması hediye etti.

“Türkiye'm” şarkısı bugün ilk kez TFF'nin Youtube kanalında yayınlandıktan sonra Spotify, Fizy, Muud, Apple Music, iTunes, YouTube Music, Instagram, Facebook, TikTok vb. platformlarda paylaşıldı. Tüm dijital platformlarda ve aynı anda radyo ve TV'de yayınlanacak.

“Türkiye'm” şarkısının video klibi yakında milli takımımıza destek veren tüm vatandaşlarımızın beğenisine sunulacak.

Sefo Hakkında:

Sefo, 1998 yılında Samsun'da doğdu. İlk kaydını 2013 yılında yapan Sefo, aynı yıl yakın arkadaşı T One ile birlikte “Sokaktan” albümünü yaptı. Sefo, “Toz ve Duman”, “Bilmiyorum?” 2021-2022 yıllarında ise “Isabelle” geniş kitleler tarafından sevildi ve takip edildi. 2024 yılında söz ve müziği kendisine ait olan 12 şarkılık “İmparator” adlı albümünü çıkardı.

Her yaştan geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Sefo, yeni şarkılarıyla zirvede yer almaya, ulusal ve uluslararası konserler düzenlemeye devam ediyor.

Şarkı sözleri:

Uyan şampiyon!
Sahada tam gaz hissediyoruz

Burası Türkiye!
Rakip ne olursa olsun her form uyum sağlar

Burası Ay ve Yıldız!
Ruhunuzu 90 dakikaya koyun

Burası Türkiye!
Avrupa – Asya sesinizi dinleyin

Merhaba Avrupa!
Söyle bana
Kupayı sahada kazanacağız
Bunu kafana koy
Babama saygı duy!
Hatırlamıyorsan babana sor

Tribün havada, Ay Yıldız sahada
Her köşeye hedef yazın
Bam-bam-bam taktiği yok
Atışları “ra-ta-ta” şeklinde gidiyor
Çılgın Türkler kelimeleri anlamıyor (ya)

Sahaya saldırı saldırı
Gel ve kadehi kaldır

Her gün hatırladığımı söylüyor, hatırlıyorum
Türkiyem sen kazandın
Kırmızı kandır, kan kandır
Gömlek terden yıkanmıştı
Saldırı saldırı zamanı
“Gelin, kadehi kaldırın”

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Galatasaray'ın attığı gol, sezonun Şampiyonlar Ligi golü seçildi!
Ali Koç ve yönetimi serbest bırakıldı!Ali Koç ve yönetimi serbest bırakıldı!
“Kasetlerde adınızın olduğunu söylemedik, yetkili olduğunuzu ve gelmenizi söylemedik.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking