Ana Haber’de Demet Evgar sürprizi! Ayakta alkışlandı

0

Bahar dizisinin başrol oyuncusu Demet Evgar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde alkışlanacak bir eylem gerçekleştirdi. SHOW Ana Haber’in sunuculuğunu üstlenen ve bülteni açan Demet Evgar, ilk haberin kelimelerden yoksun ve anlaşılmaz metnini ilk okuyarak izleyenleri şaşırttı. Daha sonra tüm haberi kamuoyuyla paylaştı. Evgar, bu yıl 8 Mart Birleşmiş Milletler Dünya Kadınlar Günü temasını paylaşarak büyük bir kampanya başlattı.

Kadınların eşit haklara ve fırsatlara sahip olduğu bir sosyal yaşamı ortaklaşa inşa etmek amacıyla Türkiye genelinde yıllardır unutulmayacak bir kampanyanın duyurusunu yapan Demet Evgar, sosyal medyada gündem oldu.

Kampanya hızla viral oldu ve etkileşim kazandı.

İşte sosyal medyadan gelen yorumlar…

“Teşekkürler Demet, Türk kadınlarına yürümeleri için gösterilen o engebeli yollarda güç olduğun için, iyi ki varsın.”

“Demet Evgar, hem gerçek hayatında hem de dizide canlandırdığı Bahar karakteriyle izleyen milyonlarca kadına umut ışığı yaktı ve ilham verdi. #Kadınım ve ben hayatın her alanında varız. Haydi hep birlikte #Eşitliğe Yatırım Yapalım, hemen şimdi, hemen şimdi.” , Şu anda!”

“Daha eşit ve özgür bir gelecekte birlikte yaşamak için. #InvestInEquality #IAmWoman
Ayrıca yine harika bir iş çıkaran @dmtevgar”

“Haberi çok güzel sundunuz”

“Olağanüstü bir olaya tanık oldum”

“Aferin, güçlü ve özgür KADIN…”

“Sana tapıyorum. Kadınların var olmasından mutluyum.”

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Şekline yorumlar yağdı!  Pozuna yapılan yorumlara kayıtsız kalamadı.Şekline yorumlar yağdı! Pozuna yapılan yorumlara kayıtsız kalamadı.
“Karısını üzen bir adam değil." dedi... Sonra itiraf geldi“Karısını rahatsız eden bir adam değil” dedi… Sonra itiraf geldi.
“Gönderdi” yorumuna bomba yanıt

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking