Ankara’da şoke eden olay! 10 aylık bebek aniden kusmaya başladı, ortaya çıkan gerçek yürekleri ağza getirdi

0

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Doğuş Çalışkan, kendilerinde 10 ay süren kızamıkçıkların evde yayılmaya başladığının anlatıldığını söyledi.

Artık bu haberi reklamsız okumak mümkün. Şimdi Uygulama indir!

Annenin bu esnada açıklığının yakasında açıklığı duanın çengelli iğnesinin olmadığını farklılaştığı ve ailenin bunun üzerine hemen acil servise başvurduğunu Çalışkan, “Bebeğimizin acil serviste çekilmiş akciğ Grafisinde açık ağızlı bir çengelli iğnenin yemek kanalının dar yeri olan üst kısmı tıkadığını Gördük , beslenmemesine neden oldu. Paylaşıldı.

Ekran görüntüsü 2024-07-17 120440

Ne yapmanız gerektiğini öğrenmek istiyorsanız arkadaşlarınızdan bilgi almaktan mutluluk duyacaksınız diyen Çalışkan, “Bu işlem yapılırken yemek borusunda yırtılma, kanama ve ciddi hayati tehlike oluşturan durumlar söz konusu olabilir. Ama işlem başarıyla tamamlandı, şu anda her şey her şekilde, bebeğimiz beslenebiliyor.” diye konuştu.

“SOLUK BORUSUNA KAÇSAYDI ÇOK CİDDİ HAYATİ TEHLİKE OLUŞURDU”

Ekran görüntüsü 2024-07-17 120452

Doktor. Dr. Çalışkan, bebeklerin hikayelerini yutma riski taşıdığına dikkat ederek, “Bizize hızlı bir şekilde müdahale ederek çengelli iğneyi çıkarabildik ama eğer nefes borusuna kaçsaydı çok ciddi hayati tehlike yaratan olaylar ortaya çıkıyordu.” adamak. (AA)

Önceki İçerik Sonraki İçerik
Sosyal medya fenomeni 'İlahıcı Ali'ye saldırı!  Kanlar içinde yerde kaldıSosyal medya fenomeni 'İlahıcı Ali'ye saldırı! Kanlar içinde yerde kaldı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş