Beşiktaş'ın mali tablosu endişe verici! Beşiktaş'ın eski milletvekili Umut Şenol'dan dikkat çeken açıklamalar

0

Eski Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Umut Şenol, Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'nin ardından Hasan Arat'ın başkan olmasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

CEP YÖNETİMİ 4 YILDA BORCU AZALTI

Ahmet Nur Çebi, Fikret Orman'dan görevi devraldığında kulübün borcunun 450 milyon dolar olduğunu ve personelin 5 aydır maaş alamadığını belirten Şenol, Çebi yönetiminin bu borcu 4 yılda vadesi dolmadan 291 milyon dolara düşürdüğünü söyledi. kasadaki borcunu ve 150 milyon TL'yi yönetimi devredeceğini açıkladı.

BÜTÇE KARANLIK

yönetim kurulu üyemiz-umut-senol-beşiktaş-dergisine-misafir oldu_980_000004

Umut Şenol, Arat yönetiminin bu borcu 12,5 milyar TL'ye çıkardığını, aynı zamanda sermaye artırımı da gerçekleştirdiğini belirterek, mali durumunun çok kötü olduğunu vurguladı. Şenol, açıklamasında şunları söyledi: “Hasan Arat'ın yönetimi her ne kadar mevcut borcunu açıklasa da buna mayıs ayından sonra yapılan harcamalar dahil değil. Haliyle bile 372 milyon dolara çıktı.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber