Burak Yılmaz’dan tepki: “Çok ayıp etmişler”Kayserispor

0

Kayserispor, yeni sezon öncesi hazırlık maçında Samsunspor ile karşılaştı. Kayserispor kulübü tesislerinde oynanan karşılaşmayı Samsunspor, 3-1'lik skorla kazandı.

“ÖLÇÜ OLARAK ALMIYORUZ AMA KAYBETMEK ÜZÜCÜ”

Maçın ardından açıklama yapan Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, şunları söyledi: “Bu maçta 16 yaşındaki sporcularımızdan 2-3'ü sahadaydı. 45 dakika boyunca da herkesi kullanmaya çalıştık. Hazır değiliz ama bu ilk dostluğumuz. Çok ağır antrenmanlar yapıyoruz, sporcularımız çok yoruluyor. Ama ne olursa olsun kaybetmek istemiyoruz. Kazanma alışkanlığımızı hazırlık maçlarıyla başlatmalıyız. “Bunu bir önlem olarak almıyoruz ama kaybetmek üzücü.”

“BÖYLE UTANÇLAR YARATTILAR”

Yılmaz, şöyle konuştu: “Sayın başkanımız ve liderlerimiz transfer yasağı üzerinde çalışıyor. Ben bu konudaki fikrimi geçen hafta dile getirmiştim. Transfer panosu açılırsa çok mutlu oluruz. Açılmasa da bu konuda devam edeceğiz. Sezon açılış röportajında ​​'hedefimiz ligde kalmak' gibi bir şey söylemedim. Çok utanç vericiydi.” Ben öyle bir şey söylemedim, sadece “Biz bunu yapmıyoruz” dedim. Bulunduğumuz yerden aşağıya inmek istiyorum.” Bir kez daha tekrarlıyorum. Kayserispor'un hedefi her zaman iyi yerlerde oynayarak taraftarına ve bu güzel şehre iyi futbol göstermektir. “Çok mutlu olurum. Açılmasa bile yapabileceğimiz hiçbir şey yok.”

Bugün tüm dünya bu hamleyi konuşacak!Bugün tüm dünya bu hamleyi konuşacak!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş