Caner Topçu, Rabia Soytürk’ün terbiye ayarına cevap verdi! Nurgül Yeşilçay tarafını seçti

0

Eski ortaklar Caner Topçu ve Rabia Soytürk’ün tartışması magazin gündemine oturdu. Topçu’nun Duy Beni dizisinde de birlikte rol aldığı Rabia Soytük ve şu anda Dönence’de partneri olan Sümeyye Aydoğan hakkında yaptığı açıklamalar gündem oldu. Eski ortaklar, sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaptı.

Star TV’de yayınlanan Duy Beni dizisinin ortakları sosyal ağlarda birbirleriyle tartıştı. Duy Beni dizisinde Rabia Soytürk, Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu birlikte rol almıştır.

Şu anda Dönence’de Sümeyye Aydoğan ile başrolde olan Caner Topçu, “Beni Duy’da bir şeyler söylüyorduk, bu işten sonra ortak olalım” sözleriyle Rabia Soytürk’ü kızdırdı.

caner rabia

Sosyal medyada dolaşan görüntülerin ardından Soytürk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Bilmediğiniz ve sahip olmadığınız şeyin disiplin olduğunu hatırlatırım.”

rb

Caner Topçu, bu paylaşımın ardından “Disiplin ve ciddiyetle çalışın” yanıtını verdi.

knr

Kavganın ardından Rabia Soytürk ve Caner Topçu sosyal medya hesaplarından birbirlerini sildi.

Rabia Soytük’ün Veda Mektubu dizisinde rol aldığı Nurgül Yeşilçay, Soytürk’e desteğini paylaştı.

WhatsApp Resmi 22-07-2023, 15.23.54

Rabia Soytürk ile poz veren Nurgül Yeşilçay, paylaşımına “Biz Rabialıyız ama” yazdı.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
En çok konuşulan açıklama!  Hareketi güçlendirdiEn çok konuşulan açıklama! Hareketi güçlendirdi
Sahne kostümü Noel ağacı süsleriyle karşılaştırıldı!  Bu günün sırasıSahne kostümü Noel ağacı süsleriyle karşılaştırıldı! Bu günün sırası
Korku ortaya çıktı!  Değiştirdiği evlerin sayısını duyanlar inanamadı.Korku ortaya çıktı! Değiştirdiği evlerin sayısını duyanlar inanamadı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom