Elon Musk’ın gözü şimdi de kullanılmayan X kullanıcı adlarında mı? Konuşulan iddia dikkatleri üzerine çekti: Fiyatlar 50 bin dolardan başlıyormuş!

0

Güya sosyal medya sitesi

İDDİA: “KULLANILMAYAN KULLANICI ADLARINI SATMAYA BAŞLADI”

Forbes’un haberine göre Elon Musk’un şirketi X, kullanılmayan kullanıcı adlarını 50.000 dolardan başlayan fiyatlara satmaya başladı.

Forbes, elde edilen e-postaların, şirket içinde @Handle Ekibi olarak bilinen bir ekibin, kullanılmayan hesap adlarını satın almak için bir pazar üzerinde çalışmaya başladığını ortaya çıkardığını iddia ediyor.

Ayrıca, en azından bazı durumlarda potansiyel alıcılara, satın alma işlemini başlatmak için “50.000 ABD doları tutarında sabit ücret” talep eden bir e-posta gönderildiğini iddia ediyor.

Bu nedenle iddialar doğruysa ve şirket kullanılmayan kullanıcı adlarını satmaya çalışıyorsa, bazı durumlarda kullanılmayan bir kullanıcı adı almak için 50.000 ABD Doları ödemek zorunda kalabilirsiniz.

Forbes, alıcılarının anonimliğini korumak için tam olarak yayınlamamayı seçtiğini söylediği e-postaların Active @handle oranlarından geldiğini söyledi.

Musk’un şirketinin böyle bir programı hayata geçirmeyi planladığı aylardır söyleniyordu.

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
ÖZEL |  Münevver Karabulut cinayetine yeni perde!  Cem Garipoğlu'nun babasının türbenin açılmasını istemesi sonrası flaş açıklama: ÖZEL | Münevver Karabulut cinayetine yeni perde! Cem Garipoğlu’nun babasının türbenin açılmasını istemesi üzerine flaş açıklama: “Bir an önce…”
Kasım ayında denizin tadını çıkarın!  Hava sıcaklığı 30 dereceye yükseldiKasım ayında denizin tadını çıkarın! Hava sıcaklığı 30 dereceye yükseldi
Erdoğan'a cevabın kartezyen yorumu!Erdoğan’a cevabın kartezyen yorumu!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking