Galatasaray’da Okan Buruk’tan transfer itirafı! ”Sağ bek için hazır bir oyuncu ile anlaştık”Galatasaray

0

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Giallorossi’nin transfer programına ilişkin konuştu. Buruk, şöyle konuştu: “Maça çok iyi başladık. Çok istekliydik. Maçta 3-0’dan sonra bazen konsantrasyon eksikliği yaşadık. Yediğimiz ilk gol taç atışıyla başladı. Karşımızda iyi bir takım vardı” ikinci yarıda daha iyi oynadı. Soyunma odasına 3-1 gittiler.” “Biz gittiğimizde durum farklıydı. Rakibimiz 3-2’den itibaren daha istekli onaylamaya başladı. Geçip 4-2 kazanmak önemli.” dedi.

“TERCİLER ÇOK KÖTÜ”

“İlk yarıda daha iyi şeyler yaptık. Daha basit bir oyun oynasaydık… İlk yarıda kötü seçimler yaptık. İlk yarıda skor 2 gol daha fazla olabilirdi. Carlos’un ilk maçında gol atması güzel. Aynı zamanda Tete’nin de en iyi oyunlarından biriydi. Daha Fazla “En basit şeyi yapsaydı daha fazla asist yapabilirdi. Bu maçları kazanmak önemli. 90 dakika oynamaları önemli. Birçok oyuncu daha az oynamıştı. Kazandığımız için mutluyuz.”

TRANSFER İTİRAFI! ”SAĞ BEK İÇİN ANLAŞIYORUZ”

GFrhfmBXAAAAu1fV

“Sol bek arıyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Çok fazla seçeneğimiz yok. Elimizdeki en iyi seçenekleri seçmeye çalışıyoruz. Sağ beke hazır bir oyuncuyla anlaştık. Onlar da geçti” Afrika Uluslar Kupası turu. Bu yüzden gelişi biraz gecikecek. Ayrıca sol bek üzerinde de çalışıyoruz. “En kısa sürede çözüm bulacağımızı düşünüyorum”

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Semih'in menajeri ilk kez konuştu!  Kelimeleri aktarSemih’in menajeri ilk kez konuştu! Kelimeleri aktar
Kadın futbolunda skandal!  Banyoda fotoğraflarını çektilerKadın futbolunda skandal! Banyoda fotoğraflarını çektiler
Galatasaray'a penaltı: Taş-kağıt-makasGalatasaray’a penaltı: Taş-kağıt-makas

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking