Gelinini öldürüp cesedini yakmıştı! Kendini böyle savundu: ‘Beni zorlamayın…’

0

25 Nisan 2023 tarihinde Muğla’nın Seydikemer ilçesinde meydana gelen kaza, Atlıdere ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kamil Öğüt (72), tatilde oğlu ve torunlarının yanlarına gelmemesinin sebebinin gelini Hatice Öğüt (46) olduğunu iddia ederek gelinini silahla öldürdü. Evin bahçesindeki ahırda pompalı tüfekle, yanında getirdiği şişe dolusu benzini üzerine dökerek cesedi yakmaya çalıştı.

“BENİ ZORLAMAYIN”

Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuklu bulunan Kamil Öğüt, ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada tutuklu sanık Kamil Öğüt’ün yanı sıra oğlu Orhan Öğüt ve öldürülen Hatice Öğüt’ün babası Yusuf Kartal da hazır bulunurken, avukatlar da hazır bulundu. Çiftçilik yaparak geçimini sağlayan evli ve 2 çocuk babası tutuklu sanık Kamil Öğüt, duruşmada şeker hastası olduğunu, ilaç kullandığını ve kaza gününe ait hiçbir şey hatırlamadığını belirterek, şunları söyledi: “Ben İlaç kullanıyordum, şeker hastasıydım, ne yaptığımı bilmiyorum, hiçbir şey hatırlamıyorum, beni zorlamayın.” “Konuşmak istemiyorum” dedi.

“BABAMDAN ŞİKAYETÇİYİM”

Duruşmada Kamil Öğüt’ün oğlu Orhan Öğüt, şunları söyledi: “Ben mağdurum. Babam bizi istemediği için 9 yıl sonra onu terk ettim. O yıllarda bana ‘evimden uzak dur, yapma’ demişti. Benim toprağıma gelme.” Hiçbir sebep yoktu. Kiraladım, yer aldım, kendi evimi inşa ettim. Babamın yanına hiç gitmedim ama daha sonra yine de “babam” olarak yanına gittim. Bir diyalog yaşadık. 3 yıldır hiç tatile gitmedim yanına. Turizmde çalıştığım için sabah 6.00’da evden çıktım. Kaza ben evden çıktıktan sonra oldu. Eşimi öldüren babamdan şikayetçiyim. “Ben de bu davada yer almak istiyorum” dedi.

“BİR DENEYİM YAPTIM”

Öldürülen Hatice Öğüt’ün babası Yusuf Kartal, şunları söyledi: “İlk başta iyi ve güzellerdi. Bana söyleselerdi inisiyatif alırdım ama bana söylemediler. Neden yaptıklarını bilmiyorum. yaptı.” . Bu.”

TANIKLAR DİNLENDİ

Duruşmada tanık olarak dinlenen komşu İngiltere, şunları söyledi: “Kaza sabahı bir ‘pop’ sesi duydum. Kamil amcamın ahırdan çıktığını gördüm. Kim olduğunu çıkaramadım. ” başlangıçta öyleydi. Elinde bir şişeyle yanıma geldi. “Amca ne yapıyorsun?” dedim. “Kuş vurdum” dedi. Eve geldi.” “Ben geldim. Öldürülen Hatice Halamı telefonundan aradım. Kızı A.Ö. telefona cevap verdi. Ahırdaki ineklere annesinin baktığını söyledi. Daha sonra Emine’yi aradım. Çünkü içeriden çığlıklar duydum. Daha sonra Hatice’nin öldüğü anlaşıldı” dedi.

Gözyaşlarına boğuldu

Hatice Öğüt’ün kızı A.Ö. duruşmada öldürüldü. Tanık olarak dinlenirken gözyaşları içinde verdiği ifadede şunları söyledi: “İşe gitmeye hazırlanıyordum. İnekleri görmeye giderken annemle vedalaştık. İkinci silah sesini duyunca dedemi elleriyle gördüm. elimde bir şişe benzin. Annemin telefonu çaldı. İngiltere beni aradı ve annemi istedi. Ben de onun ahırda olduğunu söyledim. “O da bana ahıra gitmemi söyledi. Bahçeden geçerken oğlum dedenin elinde gaz şişesiyle karşılaştık. Annem yerde yatıyordu ve yanıyordu. Kapatmayı denedim. 112’yi ve jandarmayı aradım. Dedemle tanıştığımda ona çok yakındım” dedi.

Duruşmada tanıkların dinlenmesinin ardından tutuklu sanık Kamil Öğüt, kayınpederi Yusuf Kartal’ı suçlayarak şunları söyledi: “Oğlumu benden ayırdı. Torunlarımı bana bırakmasını söyledim, onları görmek istedim. onları serbest bırakmayın bile.”

“CANAVAR DUYGULARIYLA YAPILDI”

Duruşmada öldürülen Hatice Öğüt’ün avukatı Muzaffer Sezgin, ilk ifadesinde sanığın cinayet planını aylar önce hazırladığını, bu durumun kasten öldürme eylemini canavarca bir cinayet eylemine dönüştürdüğünü söyledi. Cenazeyi yaktığını, bu nedenle burada ifade vermediğini ve sessiz kaldığını söyledi. Sezgin, şöyle konuştu: “Sanık, gelinini tüfekle sırtından vurarak öldürdükten sonra yerden mermi kovanlarını alıp cesedi ateşe verdi. Masum ve korumasız bir insanı öldürdü. Cezasını çekmesini istiyoruz. herhangi bir indirim yapılmaksızın ağırlaştırılmış hapis cezasıyla cezalandırılır.”

Savcı, mütalaasına göre ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesini talep etti. Duruşma, sanık avukatının süre talebi üzerine ileri bir tarihe ertelenirken, 72 yaşındaki sanık Kamil Öğüt’ün tutukluluğunun devamına karar verildi.

İHA

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Can Atalay'dan Anayasa Mahkemesi kararı!  Tarih belirlendiCan Atalay’dan Anayasa Mahkemesi kararı! Tarih belirlendi
Somali cumhurbaşkanı, oğlunun ölümcül bir kazaya karışmasıyla ilgili ilk kez konuştu!  Oğlu kaçmadı... Verdiği tavsiyeleri de anlattıSomali cumhurbaşkanı, oğlunun ölümcül bir kazaya karışmasıyla ilgili ilk kez konuştu! Oğlu kaçmadı… Verdiği tavsiyeleri de anlattı
Partiden ihraç edildi!  3 isme suç duyurusuPartiden ihraç edildi! 3 isme suç duyurusu

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking