Gerçek ekspertizde ortaya çıktı: Üç aracı birleştirip tek otomobil yapmışlar

0

Araba almak isteyen AK, beğendiği arabayı inceledikten sonra arabanın sadece 2 parçasının değiştiğini öğrendi.

Aracı satmak isteyen kişi 6 ay önce yapılan ekspertizi gösterince AK, aracı tekrar kontrol ettirmek için ekspere gitti. Yapılan incelemenin ardından düzenlenen raporda, aracın ön ve arka kısımlarının farklı renklerde olduğu belirlendi. Yapılan detaylı incelemenin ardından aracın tavan, arka ve ön kısımlarının farklı araçlara ait olduğu belirlendi.

İhbarı gören AK, aracı satın aldığı kişiye götürerek iade etti.


“3 parçadan 1 araç yaptılar”

Son dönemde araç birleşmelerinin arttığına dikkat çeken otomotiv uzmanı Şenol Uysal, “Bir araç geldi. Bu araç için vatandaşa '2 tane yedek var, başka bir şey yok' denildi. Gelen aracı incelemeye başladık.' İşten sonra aracın arkası kendine has bir renk alıyor.” Aracı kaldırdığımızda kapılarının içi iki parçalı bir araç olduğunu tespit ettik. Daha sonra aracın ön kısmına baktığımızda ön kısmının gri olduğunu gördük, daha sonra aracın arkasının lacivert, ön kısmının siyah olduğunu belirledik. “Gri ve siyah olmak üzere 3 parçalı bir araç yapmışlar. Aracı getiren kişiye gösterdiğimizde daha önce ekspertiz olduğunu ancak bununla alakası olmadığını söyledi” dedi.


“Vatandaşlarımızı dikkatli olmaları konusunda uyarmak istiyoruz.”

Araç alacak vatandaşlara uyarıda bulunan otomobil uzmanı Uysal, “Vatandaş artık kime güveneceğini bilmiyor. Bunun nedeni vatandaşlarımızın tabelaya gitmesi, bu işin reklamla değil ustalardan yapılmasıdır. aman ustam hangi uzmana giderseniz gidin mutlaka başarısız olursunuz. uyarmak için” dedi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking