Gerçek trafik cezasıyla ortaya çıktı! – Son Dakika Türkiye Haberleri

0

Ankara'da yaşayan ev hanımı Rümeysa Sivri Nalbat, 34 BEM 307 plakalı otomobile elektronik kontrol sistemi (EDS) cezası aldı. Nalbat'ın yaptığı denemelerde aracın kiralık olduğu ortaya çıktı.

Adını haritalardan bilen Nalbat, hayatında hiç Bitlis'e gitmemiş ve kullanmadığı bir araçtan ceza almasına şaşırarak cezaya ilişkin suç duyurusunda bulunmuştu.

Rümeysa Sivri Nalbat ise hayatında hiç Bitlis'e gitmediğini, araç kiralamadığını söyledi. “19 Nisan Cuma günü evimize ceza geldi. Bitlis Güroymak'ta ceza aldığım yazıyordu. Cezayı araştırdığımızda benim adıma araç kiralandığı ortaya çıktı. Hiç ceza almadım. Bitlis'e gittim ya da hayatımda böyle bir araç kiraladım. Bu yüzden bugün buraya geldim ve suç işledim. Kimlik numaram, adım ve adresim yazıldı, 9 Mart'ta ceza geldi ve 9 Mart'ta evdeydim. Ayrıca “Hayatımda Bitlis'e hiç gitmedim” kimlik kartımı da hiç kaybetmedim. Dedi.

Eşi Enes Nalbat, eşi adına uygulanan yaptırım nedeniyle suç duyurusunda bulunduğunu, sahte kimliğin herhangi bir olaya karışmadan bu olaydan kurtulmak istediklerini belirtti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking