Haskoloğlu’nun “bakanlığa ait olduğu belirtiliyor” diye yaptığı paylaşım yalanlandı: Böyle habercilik mi olur?

0

Haskoloğlu’nun “Gençlik ve Spor Bakanlığına ait olduğu açıklandı” diyerek paylaştığı aracın bakanlığa ait olmadığı ortaya çıktı.

Sosyal medyadan paylaşım yapan İbrahim Haskoloğlu, “Bir vatandaş başka bir resmi aracın fotoğrafını göndermiş. Bunun Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait resmi bir araç olduğunu iddia ediyor. Ayrıca engelliler kaldırımı ve yaya hattında da park edilmiş durumda. Bunlar daha küçük örnekler, tasarruf nerede?” Paylaşımında lüks bir aracın görseline de yer verdi.

“BU GAZETECİLİK MÜMKÜN MÜ?”

Gençlik ve Spor Bakanlığı Sosyal İlişkiler ve İletişim Daire Başkanı Kerim Çomoğlu, Haskoloğlu’nun paylaşımına atıfta bulunarak, aracın bakanlığa ait olduğu iddiasını yalanlayarak şunları söyledi:
“Gençlik ve Spor Bakanlığımızın böyle bir aracı yok. ‘İddia edildi’ diye haber vermek mümkün mü? Siz haberi onaylayıp yayınlayın, sonra destekleyin.”Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

İlk sayfa
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Konya'da korkunç kaza!  Otomobiller hurdaya döndü: 1 ölü, 6 yaralıKonya’da korkunç kaza! Otomobiller hurdaya döndü: 1 ölü, 6 yaralı
Şimdiye kadarki en kötü doğum günüydü!  1 saatte başınıza gelenlerin eşi benzeri yok: Azrail'den iki kez kendimizi kurtardık.Şimdiye kadarki en kötü doğum günüydü! 1 saatte başınıza gelenlerin eşi benzeri yok: Azrail’den iki kez kendimizi kurtardık.
Listede İstanbul'un üç mahallesi var!Listede İstanbul’un üç mahallesi var!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking