İtalya'nın Galatasaray'ın yıldızı Victor Osimhen ile ilgili açıklaması taraftarları korkuttu! “Ocak ayında…”Galatasaray

0

Galatasaray'ın dünya çapındaki sansasyonel transferi Victor Osimhen, Nijeryalı yıldız için yaptığı açıklamada, İtalya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Napoli'nin eski sportif direktörü Mauro Meluso'nun attığı gollerle şimdiden Giallorossi taraftarlarının gözdesi haline geldi.

“OCAK'TA GÖRÜŞECEĞİZ…”

Meluso şunları söyledi: “Osimhen artık Napoli'nin bir parçası olmak istemediğini söyledi. Birkaç ayı kaybetmemek için bir çözüm buldular. Ocak ayında neler olacağını göreceğiz.”

“GEÇİCİ BİR OPERASYON”

victor-osimhen-galatasaray-2024-2325-1725527494-147268

Napoli'nin eski sportif direktörü Mauro Meluso, Osimhen'in Galatasaray'a transferi hakkında şunları söyledi: “Yaz transfer dönemi sonunda uygun takım bulamadıkları için geçici bir operasyondu. Osimhen transfer etmek istemeyeceğini açıklamıştı. Artık Napoli'nin bir parçası değil. Birkaç ayınızı boşa harcamayın: “Bir çözüm bulmuşlar. Ocak ayında neler olacağını göreceğiz” dedi.

“KOLAY BULUNAN BİR OYUNCU DEĞİL”

GettyImages-2171191536(1)

Temmuz 2023 ile Mayıs 2024 arasında Napoli'de görev yapan Meluso şunları söyledi: “Napoli'ye gelmeden önce bile Osimhen için önemli bir teklif vardı ancak Napoli başkanı De Laurentiss, takımın iyiliğini düşündüğü için bunu dikkate almadı. toplum”. Yanlış değerlendirmeler yapmış olabilir ama bunu Napoli için yaptı.” “Osimhen bulunması kolay bir oyuncu değil. Seçiminizi yapıyorsunuz ama sonucunda ne olacağını göremiyorsunuz” dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking