Kadıköy’de devre arası ortalık karıştı! Soyunma odası koridorlarında iki takım arasında tartışma çıktı… Bonucci’den olay hareket

0

Süper Lig’in 25. haftasında ezeli rakibi Galatasaray’ın kazandığı haftada F.Bahçe, kendi sahasında Alanyaspor ile karşılaştı. İlk yarı Alanyaspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona ererken, maç boyunca gerginlik iyice arttı.

OYUNCULAR YENİDEN BULUŞTU

Özellikle ilk yarının son dakikalarında iki takım oyuncuları bir durum sonrası birbirine çarpınca, olayların sakinleşmesi üzerine maçın hakemi Çağdaş Altay, Augusto ve Cengiz Ünder’i sarı kartla cezalandırdı.

KALECİ ERTUĞRUL’A TEPKİ

Ekran görüntüsü_19

Sarı-lacivertli taraftarlar, Alanyaspor kalecisi Ertuğrul Taşkıran’ın da zaman kaybetmesine tepki göstererek, hakeme de slogan attı.

KORİDOR KARIŞIK

Ekran görüntüsü_25

Ancak ilk yarının bitiş düdüğüyle birlikte soyunma odası koridorlarına doğru ilerleyen iki takım oyuncuları arasında kavga çıktı. Ertuğrul soyunma odası tüneline girer girmez yanına yaklaşan Leonardo Bonucci, konuşurken görülürken Alanyaspor kaleci antrenörü Metin Aktaş da Bonucci’ye tepki gösterdi.

Bu tartışmanın ardından diğer antrenörler de tartışmaya başladı. Hakemler soyunma odası tünelinin girişinde durarak tartışmanın bitmesini bir süre bekledi.

İŞTE O ANLAR…

*(Görüntüler beIN Sports’tan alınmıştır)

Gerçek zamanlı puanlama

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking