Kahreden görüntüler! Ölümünden kaçmak için her şeyi yapmış ama…

0

Antalya'nın Kepez ilçesinde eşini çalıştığı market şubesinde bıçaklayarak öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan sanığın cinayet öncesi ve sonrası görüntüleri ortaya çıktı.

Kepez'de bir market zincirinin şubesinde çalışan Sümeyye Yavlak'ın (26), 21 Ağustos 2023'te işyerine gelen eşi Mehmet Yavlak tarafından öldürülmesine ilişkin güvenlik kamerası kaydı ele geçirildi.

Kayıtlarda markette kasada çalışan Sümeyye Yavlak'ın, eşinin geldiğini görünce kaçarak kendini depoya kilitlediğini görüyoruz. Kayıtta markete giren saldırgan Mehmet Yavlak'ın deponun önüne giderek diğer tezgahtar ve eşini kapıyı açmaya ikna etmeye çalıştığı görüntüler de dikkat çekti.

Kayıtlarda, Mehmet Yavlak'ın deponun ana kapısı açıldıktan sonra içeri girdiği, yaklaşık 5 dakika ikinci kapının önünde kaldığı, ardından dışarı çıktığı, önce ikinci kapıyı yumrukladığı, ardından içeride bulunan eşyaları fırlattığı görülüyor. market kapıda. Bıçağıyla depodan çıkıp pazardan kaçmasını içeriyor.

OLAYIN ARKA PLANI

Kepez'de bir süpermarket zincirinin şubesinde çalışan Sümeyye Yavlak (26), 21 Ağustos 2023'te işe gelen eşi Mehmet Yavlak ile tartıştı. Kocasının kovaladığı kadın, kendisini mağazanın deposuna kilitledi. Yavlak kapıyı kırarak içeri girdi, karısını bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçtı. Polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli tutuklandı.

Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Mehmet Yavlak, “Eşini canavarca hislerle kasten veya işkence yaparak kasten öldürmek” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. (AA)Bu içerik Taner Şahin tarafından yayınlanmıştır.

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Kardeşinin bakımı için çalışmaya başladı: 18 yaşındaki Zehra öldürülüp havuza atıldı... Katilin cezası belli oldu!Kardeşinin bakımı için çalışmaya başladı: 18 yaşındaki Zehra öldürülüp havuza atıldı… Katilin cezası belli oldu!
Makine gibi çalışıyorlar, asgari ücretin 4 katını kazanıyorlarMakine gibi çalışıyorlar, asgari ücretin 4 katını kazanıyorlar
Bana Pamukkale'yi hatırlatıyor!  İlin favorisi olduBana Pamukkale'yi hatırlatıyor! İlin favorisi oldu

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking