KPSS’ye geç kalan adaylar sınavı saniyelerle kaçırdılar! Üzüntüyle kapıdan döndü!

0

14 Temmuz Pazar günü (bugün) yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) Genel Yetenek-Genel Bilgi oturumu saat 10.15'te başladı. 15 dakika önce saat 10.00'da tüm sınav merkezlerinin kapıları kapatıldı.

1 milyon 470 bin 487 adayın başvurduğu sınavda her yıl olduğu gibi sınava girmek için yoğun çaba harcayan adayların bir kısmı sınava geç kaldı. 120 sorudan oluşan 130 dakikalık oturuma geç kalan adaylar, büyük üzüntü duyarak kapıdan geri dönmek zorunda kaldı.

Eskişehir ve İstanbul'da sınava girmesi gereken bazı adaylar saniyeler geciktiği için sınava alınmadı. Koşup yetişmeye çalışan adaylar binanın dışında kaldı.

kpss-c1

''ARACIMDA ARIZASI VAR''

Ülkenin birçok yerinde adayların sınava girememesinin birçok nedeni vardı. Avcılar Merkez İlçesi'ndeki Abdulkadir Uztürk Ortaokulu'na saat 10.00'da kapıların kapanmasıyla üç aday geldi. Bir aday, arabasının arızalandığını ve yolculuğuna minibüsle devam etmesi gerektiğini ancak 2 dakika geciktiği için sınava girmesine izin verilmediğini belirtti.

kpss-ic

YANLIŞ ADRESE GİTTİ

Bir diğer KPSS adayı ise Avcılar Sabancı 50. Yıl Anadolu Lisesi'nde yanlış adrese gittiği için geç kaldığını ve okulun dış kapısından girmesine rağmen sınav salonuna girmesine izin verilmediğini söyledi.

UZUN SÜRE YETKİLİLERE DUA ETTİ AMA DİNLENMEDİ

Sınav yerine geldi ancak geç kaldığını anlayınca kapılar kapatıldı. KPSS adayı, sınav binasına girilmesi için uzun süre yetkililere yalvarmasına rağmen içeri girmesine izin verilmedi. (DHA-IHA)

Bu içerik Evin Özbey tarafından yayınlanmıştır.

Sıkmak
“Arabama çarptığını görünce dehşete düştüm” dedi ve belediyeye şikayette bulundu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş