Ömer dizisine bomba transfer! Gönül Dağı’nın yıldızı kadroda

0

Pazartesi gecelerine damga vuran Ömer dizisi her bölümüyle adından söz ettiriyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken diziye bomba bir isim daha katıldı.

Uzun yıllar Gönül Dağı dizisinde rol alan usta oyuncu Ali Düşenkalkar, geçtiğimiz haftalarda Gönül Dağı dizisinden ayrılmıştı. Ünlü oyuncunun yeni projesi açıklandı.

muammer

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Düşenkalkar, Ömer’le anlaştı. Bugün çekimlere başlayan Ali Düşenkalkar’ın, Reşat’ın kardeşine (Barış Falay) hayat verdiği öğrenildi.

Ömer 2

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği, yönetmenliğini ise Cem Karcı’nın üstlendiği dizide Ali Düşenkalkar, Ömer’in (Selahattin Paşalı) amcası İzzet rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Söz konusu sert mafyacı İzzet, Ömer dizisinde gerilimi artıracak.

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu konuşmakta güçlük çekti!  Cinsel ilişkinin detayları...Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu konuşmakta güçlük çekti! Cinsel ilişkinin detayları…
Meğer Selene'de de varmış... Kardeşini paylaşmış ve kaza olmuş. Meğer Selene’de de varmış… Kardeşini paylaşmış ve kaza olmuş.
Metin Akpınar'ın kızı kazayı bildirdi!  Yıllar önce annesi ona her şeyi anlatmış, o gazeteci mektubu engellemişMetin Akpınar’ın kızı kazayı bildirdi! Yıllar önce annesi ona her şeyi anlatmış, o gazeteci mektubu engellemiş

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking casibom