Pelin Akil, Yalı Çapkını setini paylaştı! Ferit ve Diyar'ın ilk pozu

0

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını geçtiğimiz hafta üçüncü sezonunun çekimlerine başladı. Dizide iki yıl aradan sonra Afra Saraçoğlu'nun canlandırdığı Seyran'ın hayatına giren Sinan'ı Cem Söküt canlandırırken, Mert Ramazan Demir'in canlandırdığı Ferit'in çok sevdiği Diyar'ı canlandıracak oyuncunun ise dizide yer alacağı öğrenildi. Pelin Akil. İlk paylaşım Diyar ve Ferit ikilisinden geldi.

USTA CHARPİNİ'YE EKLENDİ

Star TV'nin fenomen dizisi Yalı Çapkını yeni sezonda yenilenen hikayesiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. OGMPictures'ın başkanı Onur Güvenatam titizlikle hazırladığı diziye yeni bir soluk getiriyor. Dizide iki yıllık bir zaman atlaması sonrasında Mert Ramazan Demir'in canlandırdığı Ferit karakterinin değiştiğini ve Diyar'ın hayatına girdiğini göreceğiz. Ünlü oyuncu Pelin Akil, Diyar rolü için dizi kadrosuna katıldı.

DİYAR VE FERİT'İN İLK EYLEMİ

Ünlü oyuncu Pelin Akil, Diyar karakterini canlandırdığı Yalı Çapkını setindeki ilk gününü geride bıraktı. Diziden Ferit'le Mert Ramazan Demir'le poz veren ünlü oyuncu, Instagram hesabından da paylaşımda bulunmayı ihmal etmedi.

Diyar ve Ferit'in ilk pozları dizinin hayranlarından büyük ilgi gördü.

Önceki içerik Sonraki içerik

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom