TFF ‘karar verilmiştir’ diyerek açıkladı! İşte resmi seçim tarihiFutbol

0

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Türk A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 finallerine katılma yeterliliği ve turnuvanın başlangıç ​​ve bitiş tarihleri ​​dikkate alınarak turnuvanın düzenlenmesine karar verilmiştir. 18 Temmuz 2024'te seçici olarak yapılacak.” Söylendi.

İŞTE TFF'DEN O AÇIKLAMA:

“Türkiye Futbol Federasyonu Tüzüğü'nün 27'nci maddesinin 1'inci fıkrası hükümleri uyarınca, her yıl 31 Temmuz tarihine kadar yapılması gereken TFF Olağan Genel Kurul toplantısı, Türk Futbol Federasyonu'nun niteliğine göre belirlenir. A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 finallerine katılacağı ve turnuvanın başlangıç ​​ve bitiş tarihinin 18 Temmuz 2024 tarihinde seçimle yapılmasına karar verildi.

“Kamuoyuna saygıyla sunulur.”

KULÜPLER İMZA TOPLADI

kapak_212638

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Süper Kupa için bulunduğu Şanlıurfa'da yaptığı açıklamada 18 Temmuz tarihini vurgulamasının ardından birçok Süper Lig kulübü, erken yapılacak seçimler için TFF'ye resmi olarak imza attı.

İşte o kulüpler;

-Fenerbahçe
-Beşiktaş
-Kasımpaşa
-Karagümrük
-İstanbulspor
-Adana Demirspor
-Samsunspor
-Pendikspor
-Antalyaspor
-Sivasspor

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Eski Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Murat Kılıç basın mensuplarını ağırladı!Eski Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Murat Kılıç basın mensuplarını ağırladı!
Ali Yiğit Buruk'a madde mi atıldı?  Bunu şöyle açıkladıAli Yiğit Buruk'a madde mi atıldı? Bunu şöyle açıkladı
F.Bahçe'ye UEFA kararı!F.Bahçe'ye UEFA kararı!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber