TRT’deki ‘meme’ krizinin merkezindeydi! Nazlıcan İrem Köroğlu neler yaşadığını ilk kez anlattı: ‘Annem defalarca mesaj atmış…’ – Son Dakika Türkiye Haberleri

0

Filenin Sultanları ile ABD kadın voleybol takımı, 3 Haziran'da ABD'nin Teksas eyaletinin Arlington kentindeki College Park Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi.

İnternetin Sultanları, eşitlik bozmada ABD'yi 3-2 mağlup ederken, maç sonunda canlı ekranlara yansıyan görüntü güne damgasını vurdu.

Seyirciler arasında galibiyet sevincini atlayarak gösteren bir Türk seyircinin görüntüsü, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

“KAZANDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Gündemdeki isim Nazlıcan İrem Köroğlumaç günü deneyimlerini YouTube hesabında anlattı.

Köroğlu, kameraların kendisini çektiğinin farkında olmadığını, internet çalışmadığı için annesinin mesajlarını göremediğini söyledi.
“Bu kadar dramaya gerek yoktu. Orada sevincimi paylaşıyordum. Kazandığım için çok mutluydum. Çok güzel ve eğlenceli bir maçtı.”
dedi.

“ANNE BANA ÇOK KEZ MESAJ GÖNDERDİ”

İrem Köroğlu videosunda “Kameralar beni bir nedenden dolayı kaydetti ama beni çektiklerini hiç fark etmedim. Sadece bir kez gördüm ve o sırada video çekiyordum. Annem bana birkaç kez mesaj attı, 'Kızım, seni çekiyordum. ” İnternet bağlantısı yoktu. Bu yüzden böyle bir mesaj görmedim. Dramatize etmeye gerek yoktu. Kazandığımıza çok sevindim. 2 dakika önce. Gözlerimi kaşımaktan korkuyordum ama yapabileceğim hiçbir şey yoktu. dedi.

NE OLDU?

Türkiye'nin ABD karşısındaki zaferini kutladığı sırada TRT Spor ekranlarında canlı yayınlanan görüntülerin ardından TRT, sorumluluğun ABD'li yayıncıya ait olduğunu belirten bir açıklama yaptı.

Ortaya çıkan görüntüler için “istenmeyen görüntü”
Bunu belirten TRT yönetimi konu hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

Ayrıca Türk hayranların kameralara yansıyan görüntüleri nedeniyle yayınlanan haberlere erişim, TRT'nin başvurusu üzerine Tekirdağ 2. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararıyla engellendi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom