Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı! Yayın ihalesi için yeni kararSüper Lig

0

TFF internet sitesinden yapılan açıklamada, “Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği temsilcilerinin yer aldığı Yayın İhale Komisyonu, daha önce 26 Ocak saat 17.00’a kadar belirlenen ihale dokümanlarının alınmasına ilişkin sürenin uzatılmasına karar vermiştir. 2024, bir hafta içinde ve 2 Şubat 2024 saat 17.00’de belirlenecek.” .” ifadeleri kullanıldı.

AÇIKLAMA GELDİ

Açıklamada, “Türkiye Futbol Federasyonu tarafından, TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig müsabakalarının 2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 futbol sezonlarına ait yayın haklarının devrine ilişkin ihale, yönetmeliğe uygun olarak gerçekleştirilecektir. İhale Şartnamesi Genel Şartnamesi ve her pakete ait Özel Şartname.”Her bir radyo ve televizyon ihale paketine ait Genel Şartname ve Özel Şartname ile eklerinin satın alınması süreci devam etmektedir.” denildi.

SON TARİH: 14 ŞUBAT

mac-time-800x450

Basın açıklamasında, teklif verme süresinin 14 Şubat Çarşamba günü dolduğu, tekliflerin ihale komisyonu tarafından değerlendirileceği ve ihalenin 29 Şubat’a kadar sonuçlanması gerektiği belirtildi.

Ancak 4 kurumun ihale şartnamesini aldığı ve 4 yabancı kurumun da ihaleyle ilgilendiği öğrenildi.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Adana Demirspor, Badou Ndiaye ile yollarını ayırdı!Adana Demirspor, Badou Ndiaye ile yollarını ayırdı!
'Mardinli Ronaldinho' seyirciyi bir kez daha büyüledi!‘Mardinli Ronaldinho’ seyirciyi bir kez daha büyüledi!
Kasımpaşa, eski oyuncusu Loret Sadiku'yu kadrosuna kattıKasımpaşa, eski oyuncusu Loret Sadiku’yu kadrosuna kattı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking