Twitter (X) çöktü mü, 25 Temmuz 2024 X’te sorun mu var? Kullanıcı raporları geliyor

0

Yeni ismi X ile Twitter'da son durum ve “Twitter (X) çöktü mü?” sorusunun cevabını kendimize sormalıyız. Twitter kullanıcıları (X), platformda bir sorun olup olmadığını araştırıyor. Zira sosyal ağ Twitter'da birçok kullanıcının sorun yaşadığını bildirdiğini de belirtelim. Peki Twitter (X) çöktü mü? Twitter'da bir sorun mu var? 25 Temmuz 2024 X'e ne oldu?

Artık bu haberi dinleyebilirsiniz. Uygulamayı şimdi indirin!

TWITTER (X) ÇÖKTÜ MU?

Kesintileri takip eden bir web sitesi olan downdetector'dan alınan verilere göre, kullanıcı raporları Twitter'da sorun olduğunu gösteriyor. Stede 25 Temmuz 2024 15:29 Kullanıcılardan çok sayıda rapor geliyor gibi görünüyor.

İŞTE SOSYAL MEDYA KULLANICILARININ YORUMLARI

123

1 2 3 4

1 2 3 4 5

1 2 3 4 5 6

1234567

TWITTER (X) NE ZAMAN DÜZELTİLECEK?

X'te ne tür bir sorun yaşandığı ve ne zaman düzeltileceği henüz bilinmiyor ancak sosyal medya platformunun konuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.

Güncelleniyor…

Önceki içerik Sonraki içerik
Yer: Bingöl!  Bıçaklı saldırgan dehşete düşürdü!  Ölü sayısı 4'e çıktı: 5 gün önce cezaevinden çıktı...Yer: Bingöl! Bıçaklı saldırgan dehşete düşürdü! Ölü sayısı 4'e çıktı: 5 gün önce cezaevinden çıktı…

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking casibom