Abdullah Gül hakkında o iddia doğru mu? Resmi açıklama geldi: ‘Abdullah Bey’le yakinen görüşen biriyim’ diyerek duyurdu!

0

“Erdoğan sonrasına hazırlık” olarak yorumlanan “Abdullah Gül” açıklaması Ankara'da büyük yankı uyandırdı. DEVA, Saadet ve Gelecek partilerinin tek çatı altında birleşmesi tartışılırken, yeni partinin liderliğini Abdullah Gül'ün üstleneceği yönünde söylentiler ortaya çıktı.

Saadet Partisi ile Gelecek Partisi'nin birleşeceği ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün genel başkanlığa getirileceği yönündeki iddiaların ardından iki partinin üst düzey isimleri bir açıklama yaptı.

İddialara ilişkin açıklama yapan parti genel başkan yardımcısı Saadet Yusuf Sunar, söylentilerin doğru olmadığını söyledi.

Yusuf Sunar konuya ilişkin açıklamasında şunları söyledi:

“Hoş geldiniz. Kapımız herkese açık. Biz zaten Gelecek Partisi ile birlikteyiz. Meclis'te grubumuz var. Kapımız açık ama Mutluluk Partisi'nin kurultayı 30 Haziran'da yapılacak. Biz de öyle düşünüyoruz. “Hiçbir şey doğru değil” dediğiniz haberle kongreye girecek.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Aydın şunları söyledi:

“Bu açıklama bize son derece yabancı ve mesafelidir. Sayın Abdullah'ın böyle bir talebi veya niyeti yoktur. Şu anda duruma göre yeniden değerlendirilecektir. Saadet Partisi'nin yeni genel merkezinin kurulması konusunda.”

Bu içerik Taner Şahin tarafından yayınlanmıştır.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Çin'den korkutan NATO uyarısı: En büyük silahlı çatışmayı körüklüyorlar!Çin'den korkutan NATO uyarısı: En büyük silahlı çatışmayı körüklüyorlar!
Yer: Sancaktepe!  Uyuşturucu bağımlısı mahalleyi ateşe verdi: Linç girişiminde bulunulduYer: Sancaktepe! Uyuşturucu bağımlısı mahalleyi ateşe verdi: Linç girişiminde bulunuldu
Sarıyer'de korkutan yangın! Sarıyer'de korkutan yangın!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber