Bilecik’te 208 çiftçiye 10 ton yonca tohumu verildi

0

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın desteklediği 10 ton yonca tohumunun dağıtım töreni, Bilecik Valisi Şefik Aygöl, İl Meclis Üyesi Zeki Kayadelen’in katılımıyla PTT Genel Müdürü tarafından Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Serhat Bozkurt, Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş ve çiftçilere sertifikalı yonca tohumu dağıttı.

Proje kapsamında toplam 208 çiftçiye maddi destek sağlandı. Vali Aygöl konuşmasında şunları söyledi: “Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyor, çiftçilerimize bereketli bir üretim sezonu geçirmelerini diliyorum. Ülkemizin her karış toprağına hayat veren çiftçilerimize destek olmaya devam edeceğiz. onların işleri.”

Bu projeyle hayvancılıkla uğraşan çiftçilerin üretim maliyetlerine katkı sağlanması ve kaliteli yem ihtiyacının karşılanarak hayvanların et ve süt üretim kapasitesinin artırılması amaçlandı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking