Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız, resmi temaslarda bulundu

0

Yıldız, sosyal medya platformu X’te yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Yardımcısı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Arap Devletleri Bölge Ofisi Direktörü Abdallah Al Dardari ile çalışma yemeğinde buluştuk. Toplantının gündemindeki bölgesel konuları ele aldık. UNDP ve Türkiye.” ilan etti.

Bakan Yardımcısı Yıldız, He’nin bir başka paylaşımında ise, eserin korunması ve uluslararası tanıtımına yönelik planların görüşüldüğünü söyledi.

Yıldız ayrıca yazdığı başka bir yazıda şunları söyledi:


“Libya Yüksek Devlet Konseyi bünyesinde kurulan Türkiye ile Dostluk Komitesi heyetini ülkemize ilk ziyaretleri vesilesiyle ağırladık. Komitenin değerli üyeleriyle ikili ilişkilerimizi değerlendirdik. Gerçekleşen temaslar “TBMM Türkiye-Libya Dostluk Grubu ve ilgili Libya Komitesi arasında gerçekleştirilecek konferans, Libya ile kardeşlik ilişkilerimizi güçlendirecektir. “Diplomasi alanında güçlenerek gelişmesine katkı sağlayacağına inanıyoruz.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking