Fenerbahçe, Trabzonspor’u konuk edecek – Son Dakika Haberleri

0

Ülker Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek.

İsmail Kartal yönetiminde sezona çok iyi başlayan Fenerbahçe, ligde ve Avrupa’da çıktığı 19 karşılaşmanın tamamını kazandı.

Puan tablosunda 28 puanla Galatasaray’ın 2 puan önünde yer alan sarı-lacivertliler, Trabzonspor’u yenerek zirvedeki yerini korumayı hedefliyor.


F.Bahçe’de 6 eksik

F.Bahçe, Trabzonspor karşısında 6 oyuncusundan yararlanamayacak.

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Serdar Aziz, Fred Rodrigues, Joshua King ve Mert Hakan Yandaş önemli karşılaşmada görev almayacak.


Savunma alarma geçti

Maç öncesi Trabzonspor’un savunma eksikliği, Fenerbahçe’yi duraklatıyor.

Sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao, Alexander Djiku ve Serdar Aziz’in yokluğunda teknik direktör İsmail Kartal’da bu pozisyonda sadece Samet Akaydın oynayabilecek.


Jayden veya Mert stoper pozisyonuna alınacak

F.Bahçe’nin savunma eksikliği nedeniyle beklerin o bölgede oynaması gerekiyor.

Teknik direktör İsmail Kartal’ın Trabzonspor karşılaşmasında stoper olarak sol bek Jayden Oosterwolde veya sağ bek Mert Müldür’ü oynayacağı tahmin ediliyor.

Kartal, daha önce UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off’larında Twente’ye karşı defans oyuncusu eksikliği nedeniyle Jayden Oosterwolde’u bu göreve atamıştı.

Pendikspor karşılaşmasında ise Becao sakatlığı nedeniyle devre arasında oyundan ayrılırken, ikinci yarıda arkadaşının yerine defans pozisyonunda Jayden Oosterwolde forma giydi.


Emre Mor takıma geri dönüyor

F.Bahçe milli takımının futbolcusu Emre Mor, Trabzonspor maçıyla sahalara dönecek.

UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde sezonun ilk maçında Zimbru’ya karşı oynadığı maçta sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan 26 yaşındaki futbolcu, teknik direktör İsmail Kartal’ın görevlendirilmesi halinde Trabzonspor kadrosunda yer alacak. ona bir şans verir.


Olası 11

F.Bahçe’nin Trabzonspor karşısında muhtemel ilk 11’i şöyle:

Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Samet Akaydın, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Edin Dzeko.


Rossoblù’da 4 kişi eksik

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki Corendon Alanyaspor’u evinde 1-0 mağlup eden ve VavaCars’tan Fatih Karagümrük ile golsüz berabere kalan mavi-morlu ekip, F.Bahçe’den galibiyetle ayrılma mücadelesi verecek.

Rossoblu’da Orsic, Hüseyin Türkmen, Fernandez ve Trezeguet’nin sakatlıkları bulunuyor.

Bugün gerçekleştireceği idmanla hazırlıklarını tamamlayan Karadeniz ekibi, özel uçakla İstanbul’a doğru yola çıkacak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking