Oppenheimer performansıyla Cillian Murphy’nin Oscar yolculuğu başlıyor!

0

Salı sabahı açıklandı Oscar adaylar arasında Cilian Murphy, “Oppenheimer” Bu filmle ilk kez Oscar’a aday gösterildi. Film 13 dalda aday gösterilerek bu yılın en çok aday gösterilen yapımlarından biri oldu. Murphy’nin gösteri, yönetmen Christopher Nolan Tarafından büyük övgü aldı.

Nolan, Çeşitlilik röportajında Murphy’nin J. Robert Oppenheimer’a Dönüşümünü ilk kez saç ve makyaj testleri sırasında gördüğünü söyledi. Nolan, bu anın heyecan verici olduğunu ve Murphy’nin karakteri oynarken Oppenheimer’ın İkonik unsurları bir araya getirdiğini iddia etti. Bu süreç Heath Ledger, Joker’de Karakterini yaratırken yaşadığı deneyimleri kendisine hatırlattığını belirtti.

Murphy, İrlanda’da Oscar adaylığını ailesiyle birlikte öğrendiğini ve bunun kendisi için büyük bir onur ve gurur olduğunu söyledi. Aynı zamanda adaylığın hem film ekibi hem de kendisi açısından büyük bir başarı olduğunu vurguladı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber