Sibergöz-7 Operasyonu’nda 53 şüpheli adliyeye sevk edildi

0

İzmir Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinasyonunda İzmir, Balıkesir, Manisa, Eskişehir, Mardin, Mersin, Kocaeli, Bursa, Burdur ve Hakkari’de eş zamanlı düzenlenen Sibergöz-7 operasyonunda 5 şüpheli daha yakalandı. Siber suçlarla mücadele departmanı.

Böylece tutuklu sayısı 57’ye yükseldi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden 53’ünün adliyeye sevk edildiği, 4’ünün ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 25 Kasım’da sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Sibergöz-7 Harekatı’nda 52 şüphelinin yasa dışı bahis ve suç varlıklarını aklama faaliyetlerine karıştıkları için yakalandığını, çok sayıda dijital malzemenin ele geçirildiğini söyledi. İzmir merkezli 10 ilde gerçekleştirildiğini duyurmuştu.

Yerlikaya, şunları söyledi: “Şüphelilerin İzmir’de görev yapan yerel bir gazeteciden hukuka aykırı olarak bilgi edindikleri, bu bilgileri kendi oluşturdukları organizasyona aktardıkları, alt liglerde oynayan 2 futbolcunun panelden ve paradan sorumlu olduğu tespit edildi. yönetmek.” Şu ifadeleri kullandı:

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking