Acun Ilıcalı için kongreden sonra Galatasaray ile temasa geçti iddiası ortalığı karıştırdı! Ilıcalı çılgına döndü “Adi, yalan, iftira…”

0

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Olağanüstü Fenerbahçe Kongresi'nde “Fenerbahçe neden isyan ediyor?” sorusu gündeme geldi. Başlıklı video günün sırasıydı.

Popüler spor yorumcusu Haluk Yürekli, F.Bahçe genel kurulunda konuşan ve hazırlanan videoya katkıda bulunduğu söylenen Hull City Başkanı Acun Ilıcalı hakkında çok tartışılan suçlamalarda bulundu.

Toplantının ardından YouTube'dan yayın yapan Haluk Yürekli, Acun Ilıcalı için şunları söyledi: “Ya Ali Koç yalan söylüyor ya da Acun Ilıcalı. Acun Ilıcalı kürsüden iner inmez Murat Özkaya'yı (Eyüpspor Başkanı) arıyor. G.Saray ile temasa geçti.” ve “Yemin ederim videoyu biz hazırlamadık. “Diyorlar ama bu yaklaşıma Galatasaray'da cevap yok! Galatasaray, Acun Ilıcalı'yı başkanlık düzeyinde iptal etti” dedi.

“NORMAL, YALAN, İFTİRA”

104944-fenerbahçe-kongre-üyesi-acun-ilicali-bu-kaosun-adaletinin-nedeni-660c58435d0e0

Bu suçlamalara sessiz kalmayan Ilıcalı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelerle kendini savundu:

“Kamuoyunun dikkatine. Haluk Yürekli isimli şahsın güncel konuyla ilgili benim hakkımda yazdıkları alelade yalan ve iftiralardan ibarettir. Adı geçen kişi, güncel konuyla ilgili bazı kişi ve kurumlarla iletişime geçtiğim konusunda ağzından yalan söyledi. Kışkırtıcı açıklamalarına devam ederek, Yorumlar eşyanın doğası gereğidir ve dolayısıyla “Kişiliğine yakışıyor. Ona güvenmemenizi rica ediyorum.”

“Yemin edebilir misin?”

haluk_yurekli_galatasaray_i_yalniz_birakan_kim_olursa_olsun_gonder yapacaksın_bu_topraklarda_barinma_sansi_yok_h15408_b1d3d

Bu açıklamaların ardından Haluk Yürekli, ünlü isme sosyal medyadan şu soruyu sordu: “Murat Özkaya'yı aramadığına en kutsal şey üzerine yemin edebilir misin? Yoksa sen ailemizin yalancı oğlu musun?” Soruyu da sordu.

Gerçek zamanlı puanlama

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking