Beşiktaşlı oyuncuya şok tehdit: ‘Ne olacağını göreceksin’

0

Beşiktaş’ın defans oyuncusu Eric Bailly için İngiltere’den hızlı bir talep geldi.

Ayna haberine göre; Bailly’nin kendisine borcu olduğunu iddia eden menajerin, 29 yaşındaki futbolcuya F.Bahçe derbisi sırasında tehdit mesajları gönderdiği bildirildi.

“SENİ LANETLİYORUM”

Haberde detaylı olarak teknik direktör, ilk kez Bailly’yi F.Bahçe derbisi sırasında aradı. “Sana lanet edeceğim” Şöyle bir mesaj gönderdiği iddia edildi:

Bailly’nin F.Bahçe’nin kazandığı ikinci penaltıyı vermesinin ardından teknik adam bu kez şunları söyledi: “Lanetimin sana ne yaptığını gördüğüme sevindim. Sen bir erkek değilsin. Sen büyük bir Mickey’sin!” İfadelerini yazdığı kaydedildi.

BEŞİKTAŞ’A DA BİLGİ VERİLDİ

Söz konusu yönetici Bailly’nin “Adam göndermekle tehdit edildim” Bunu yaptığı belirtilerek durumun Beşiktaş Kulübü’ne bildirildiği belirtildi.Juventus kulübünün de olayı polise taşıyacağı vurgulandı.

“DAVA AÇIN”

Mirror haberinde yöneticinin Bailly’ye gönderdiği bazı mesajlar da yer alıyor.

Mesajlardan biri şu şekilde:

“Ülkeme girmenize izin vermeyeceğim. Size karşı dolandırıcılık davası açtığımda ne olacağını göreceksiniz.”

YÖNETİCİSİNDEN AÇIKLAMA!

Öte yandan Eric Bailly’nin menajeri Severin Bohui, 29 yaşındaki futbolcunun transfer sözleşmesinde kendisinden başka kimsenin yer almadığını söyledi.

Bohui, “Ona tehdit, mesaj göndermek ve şantaj yapmaktan vazgeçmedi. Eric’in Beşiktaş’a transferinde aracılardan biri olduğu için Eric’in kendisine borcu olduğunu iddia ediyor. Bu nedenle Eric’in ona para ödemesi gerekiyor.” Dedi.

“GÜVENLİK SORUNU”

Bohui’nin açıklamaları, “Eric’e bu adamla herhangi bir komisyonculuk anlaşması imzalayıp imzalamadığını sordum, o da hayır dedi. Kulüpteki adamlara bu adamı tanıyıp tanımadıklarını ve Eric’le kendileri adına konuşmasını isteyip istemediklerini sordum, onlar da hayır dediler. Bunun nedeni, ajanların işlere karışmaya çalıştığına dair aynı eski hikaye. Kesin olan bir şey var.” “Fakat bu adam Eric’i taciz etmeyi bırakmadı. Hatta ona F.Bahçe maçından sonra mesaj bile gönderdi. Onu engellemenin sorunu çözeceğini düşünmüyorum. Bu FIFA’dan çok bir güvenlik meselesi.” sonucuna vardı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking